The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, sert alım koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma esenlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Kullanılacak erkek sayısı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı dargın har yangın contası.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çısoy esrarın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Içki yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine mezuniyet verirken yangına karşı vikaye sağlar. Bu kapılar, koca sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve kötüın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak ustalıklenmiş yangına dayanıklı pencere kullanır.

Binalarda belirli standartlarda görev alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sayesinde baplar ziyan görmez.

Panik amerikan bar sayesinde sineerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir Yangın Çıkış Kapısı şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Özel yasa ve yönetmelikle muhafaza şeşna kurallara tam olarak akort hazırlamak hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar aracılığıyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Binaların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına icazet verilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page